Ring os op

Telefon: 50 27 50 50

Tømrerentreprise af erfaren tømrermester

DeGoByg drives af tømrermester Martin Petersen, der har stor erfaring med alment tømrerarbejde og enhver form for tømrerentreprise. Vi kan varetage en tømrerentreprise, men vi er også leveringsdygtige i udlejning af folk, hvis du selv vil stå for en hovedentreprise eller en tømrerentreprise.

Vi kan varetage en tømrerentreprise for ejendomsselskaber

​Som tømrermester arbejder vi især for ejendomsselskaber, boligforeninger og lignende erhverv, der har behov for en tømrerentreprise. En tømrerentreprise går tit ud på renovering af huse og lejligheder, hvor der udføres grundlæggende og alment tømrerarbejde i både nyere og ældre boliger.

Tømrerarbejde i forbindelse med en renovering kan være modernisering af køkkener, udskiftning af døre og vinduer, reparation af diverse småting samt alle mulige andre ting, der måske skal ordnes i fraflytningslejligheder eller ved ordinær vedligeholdelse og istandsættelse, og som kan indgå i en entreprise.

Vi kan også renovere et tag, udskifte et gulv og lave andre større tømreropgaver, som er nødvendige eller nyttige for en ejendom eller en bolig. Vi udfører endvidere ombygninger og forskellige former for tilbyggeri, som for eksempel at opsætte en ekstra væg eller lignende. Vi kan normalt altid finde en løsning på dine ønsker og behov.

Kontakt os for at få et tilbud på en tømrerentreprise

​Hvis du har behov for tømrerarbejde og ønsker et uforpligtende tilbud på en tømrerentreprise, er du velkommen til at kontakte tømrermester Martin Petersen hos DeGobyg. Du kan ringe til os på telefon 50 27 50 50, eller du kan sende os en e-mail, hvorpå vi kan aftale et møde.​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi

Dego-Byg v/ Martin Petersen​

CVR: 30216407

Find vej​

Hessengade 46, 1. tv.

2300 København S

Kontakt os

Telefon: 50 27 50 50

E-mail: kontakt@degobyg.dk